tag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post191884537025542015..comments2024-01-07T23:31:30.595+03:00Comments on Dışavurum: Evde ekmek yapımıDışavurumhttp://www.blogger.com/profile/17733350687566150154noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-33958198621451236652013-07-30T02:57:50.451+03:002013-07-30T02:57:50.451+03:00Güzel görünüyorGüzel görünüyorYemek tariflerihttp://www.yemektarifleri4.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-85537775623355897392013-01-27T21:03:29.115+02:002013-01-27T21:03:29.115+02:00seda yine harika birşey yapmışsın süper duruyorseda yine harika birşey yapmışsın süper duruyorsıradan birihttps://www.blogger.com/profile/00765510100215060737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-50425798793748261592013-01-22T20:21:46.679+02:002013-01-22T20:21:46.679+02:00Duygu Yaman, evet ya ekmek kokusuyla uyanmak ne gü...Duygu Yaman, evet ya ekmek kokusuyla uyanmak ne güzel bir histir.<br /><br />Kitapçı Kız, yaptın mı ekmeği? Yoğurmak uzun sürmüyor. O kısma 10 dakikanı ayırsan yeter.<br /><br />fermina daza, vayysss. Tüyolara bak Angara'dan gelen. Bir dahakine fırının içine koyuyorum suyu; gelsin çıtır kabuklu ekmekler!!!Dışavurumhttps://www.blogger.com/profile/17733350687566150154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-59460901161750734822013-01-22T11:10:15.676+02:002013-01-22T11:10:15.676+02:00offf bu ekmek dünyası çok güzel bi dünya :) bi püf...offf bu ekmek dünyası çok güzel bi dünya :) bi püf noktası okudum geçenlerde, fırının en alt ızgarasına, dayanıklı bi kabın içinde biraz su koyuyorlar. ekmeğin kabuğu daha kalın ve çıtır oluyormuş. denedin mi hiç?fermina dazahttps://www.blogger.com/profile/06264704959325901492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-45509918214924086292013-01-21T16:11:07.585+02:002013-01-21T16:11:07.585+02:00ya ne kadar güzel görünüyor, eline sağlık... ne gü...ya ne kadar güzel görünüyor, eline sağlık... ne güzel kokmuştur evin! sabahları kahvaltıya başlıyor yarın bizimkisi ben de yapsam vakit bulabilir miyim ki! Benim zilli yoğurmama izin vermez hayatta :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11999590634131615761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-983947511565267772.post-40189869298710797242013-01-21T15:34:30.286+02:002013-01-21T15:34:30.286+02:00oooohh çok iştah kabartıcı duruyor valla.. biz de ...oooohh çok iştah kabartıcı duruyor valla.. biz de eskiden makinede yapardık cevizli ekmek falan.. geceden kurunca sabah miss gibi ekmek kokusuyla uyanmak süperr oluyordu.. :)Duygu Yamanhttps://www.blogger.com/profile/00394785032801751666noreply@blogger.com