8 Ekim 2011 Cumartesi

Günlük tadında bir post / okunmasa da olur :)

Bilgisayarımda yıllardır biriken fotoları basılı hale getirelim dedik sonunda. MedyaMarkt'ta tam da fotoları bastıracaktım ki,  Canon'un foto yazdırıcısına gözümüz ilişti.
(Bilg. müh. eşimin de, benim de prof. iş hayatımız teknoloji, böyle olunca biz kendimizi her tür teknoloji dükkanında kaybediyoruz)
Henüz kutusunda, kullanmadım ama, termal fotoğraf baskısı yapabilen bu makineyi kullanmak daha ekonomik olacak bizim için (400 foto bastıracaktık...), hem fotoğrafların kalitesi daha iyi olacak, hem de elimin altında her daim böyle bir makine olması fikri güzel.
Kullanınca ayrıca yorumlarımı paylaşırım.

Hava çok güzel, bu yazıyı Ümraniye Meydan AVM'deki Gloria Jeans'ten yazıyorum. Bebeğinizle rahatlıkla gelebileceğiniz bir alan. Real'in içinde anne-bebek odası var, alt değiştirme için can kurtarıcı. Emzirme önlüğü sayesinde ben mekan konusunda sınırlamıyorum kendimi, dikkat çekmeden ufaklığın karnını yerimden kalkmadan doyurabliyorum. Gezilecek onlarca açık alandaki mağaza da günlerce eve kapanan lohusa bünye için bir vaha :)

Bu postu da sırf bilgisayarı yanımda getirdim bari bir şeyler yazayım diye yazdım :) Ne giriş var ne gelişme ne de bir amaç :)
İyi haftasonları ;)

2 yorum:

francesca mckennitt dedi ki...

Fiyatı ne kadardı acaba? Ben de almak istiyorum da, zira fotoğrafçılara çok para yatırmaya başladım bu iş yüzünden :/

Dışavurum dedi ki...

Selamlar Francesca, 180 TL idi makina Media Markt'ta. Tamamlayıcı olarak kağıt ve kartuş alman gerekiyor, 100 foto için onun maliyeti de 80 TL.
Baskı kalitesi çok güzel, eğer sık fotoğraf bastıracaksan bu yöntemi tavsiye ederim.