9 Mart 2012 Cuma

Bir çanta aldım hayatım değişti / LASSIG

Ha haha ha! Yok artık! İddialı bir başlık olsun dedim, altı üstü hayatımı azcık kolaylaştırdı bu çanta, başka anne ve adaylarına faydam dokunsun diye paylaşmak istedim.

Daha önde de bahsetmiştim (beni okuyanlar bilmemneyi çok iyi bilir/ kendini topluma mal etmiş blogger kimliği!) alışveriş yapmayı o kadar da sevmiyorum. Cinsiyetim gereği tabi seviyorum ama bir yere kadar.

Hamileyken Nivea'nın pişik kremli falan bir çantalı setini almıştık, ben güzelcene 1-2 ay o çantayı ayıla bayıla kullandım. Küçük gelmeye başladı evde büyükçene Jansport bir sırt çantamız vardı onunla bir kaç ay daha güzelce devam ettim.
Ta ki Termosu bulmak için çantadaki cüzdan, bebek bezi, anahtar, biberon, bere ne var ne yok masanın üzerine çıkarıp çantanın en dibinde alacağıma ulaşmayı bir adet haline getirene kadar. Bu 6 aylık meşakkatli bir süreçti.

En sonunda dedim kendime 'eeeh git al bir bebek bakım çantası!'. Kendi kendimi dinleyip araştırmalara başladım ki bir şey almadan önce suyunu çıkarana kadar günlerce araştırıyorum, Okiedog ve Lassig arasında kaldım. Lassig'in görünümü ve istendiğinde kapağının değişebilir olması pek hoşuma gitti ve Lassig'i aldım gitti! En ucuzu İzmir menşeli Tektoptan diye bir sitede var almayı düşünürseniz.

Bir de sizlere video çektim bakın neler sığmış çantanın içine, dün Eminönü'nde gezdik minnoşum Efe ile, o gezimizden kalma çantanın içinden çıkanlar. (Gözlüğü nasıl da fırlatmışım, hep sizin için...)

3 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

Sedoş okadar şeker bir çekim olmuşki:) paraları nasıl cebe attığını da gördüm:) biran dedim kese kese altın damı çıkacak:) Çokkullanışlı bir çanta belliki, süper bir tanıtım olmuş, müzik te şahaneydi, harikasın:)

Dışavurum dedi ki...

heheh :) 200 yıl önce yaşasaydık, çil çil altın çıkarırdım o çantadan :)

Adsız dedi ki...

Ben bulamıyorum bu çantadan.. her yerde postacı tipi var.. diğer modellerinden yok..