8 Kasım 2013 Cuma

2 Tiyatro Oyunu: 'Testosteron' ve 'Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt'

TESTOSTERON / OYUN ATÖLYESİ

Eveett, toplum için sanat kategorisinden bir oyun Testosteron. Oyun Atölyesi'nde bolca erkek sahneliyor. Kadro eskiden farklıymış Mert Fıratlı, Emre Karayelli falan. Şu an Gürkan Uygun, Emre Altuğ gibi başka ünlü isimler var. Ben baya güldüm izlerken. Şakalar, komiklikler isterseniz ++18 olan bu oyunu tavsiye ederim.
Farklı mesleklerden gelen 7 erkeğin sarhoş olduktan sonra birleştikleri noktalar...Kavga, Kadın, futbol, yanlış anlamalar, saçmalıklar, şarkılar, pişmanlıklar, küfür kıyamet, arzu patlamaları... TESTOSTERONPolonyalı yazar Andrzej Saramonowicz'in Dünya tiyatrosuna armağanı...

ÜÇ KARDEŞ VE MUHTEŞEM KURT / İBB ŞEHİR TİYATROLARI
2. oyun Efe içindi. Kendisi 27 aylık olup, hayatının ilk profesyonel tiyatro oyunu izledi.,Allahım mest oldum mest bıcırık kucağımda otururken. Pür dikkat, gözünü 2 sn ayırmadı sahneden. Bir de bizimki TV izlemiyor, daha da ilgi çekici bulmuş olabilir çoccuum aç olduğu için gösteri dünyasına.

Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt, çocuk seyirci için oldukça eğlenceli bir el kuklası oyunu. Oyun, üç afacan kardeşin, yaramazlıklarını ve herkesin korktuğu Muhteşem Kurt ile tanışıp arkadaş olmalarını, mümkün olduğunca yalın biçimde, çocukların gözünden anlatıyor.
Nasıl konsantre izliyiyor :)  / Oynatmadan önce SESİ KISIN

4 yorum:

Yeşim - Nils Mum dedi ki...

Testosteron'u ben de izlemiştim. Hatta oyun ile ilgili de yazı yazmıştım. Fakat beni asıl şaşırtan çocuk oyunu. İnanamıyorum Efe cidden sonuna kadar izledi mi? Nil'i götürsem acaba nasıl tepki verir? Bizim kız fazla hareketli. Hiç ihtimal vermiyorum oturacağına:))

Sevgiler

Yeşim

http://nils-mum.blogspot.com

Dışavurum dedi ki...

Yesim, gozunu ayirmadan son anina kadar izledi :) hatta bugun bizim buraya yakin olan Tuzla Belediye'sindeki bir cocuk oyununa goturecegiz. Bence Nil de sever, en kotu denemis olursun, 1 gotur derim. Kapidan da bilet alabilirsin, Kozzy'de de cok oyun var denebilir.

Yeşim - Nils Mum dedi ki...

Senden cesaret bilet alıyorum:)) Hatta bu hafta için kendimize 2 bilet almıştık haftaya da Nil'e.

Haydi inşallah

Duygu Yaman dedi ki...

ay tipe baaakk..agiz da acik yalniz!!!benim efeyi goturucem kafaya koydum da 10 dakika kalsa iyi diyorum;)sabit durmuyor ki adam..