25 Aralık 2010 Cumartesi

Yılbaşı planları, ümitler, hüzünler vs...


Kutlamalardan uzak durmayı seçmişimdir hep. Babam gemici idi, hep uzak seferlere giderdi ve aylarca dönmesini beklerdik. Bırakın yeni yılı, yaşgünlerini; ölüm ve doğumlara bile zamanında gelmesi olanaksızdı.
Yani neyi kutlamak gerekse, biz hep bir kişi eksik mutlu olurduk.
Yıllar geçti, belki bir şeyler düzene girecekken annem veda etti bizlere. Şimdi herşey daha eksik.
5 yıl geçti üzerinden...

Bu sene ilk defa, yıllar sonra ilk defa! kutlamak istiyorum yeni yılı.

Sizin yılbaşı için planınız ne bilmiyorum. Ancak biz geçen sene
Noel zamanı Nesolarla ile Prag'da idik. Nasıl soğuktu, nasıl donduk anlatamam. Bir de çılgın bir İtalyan ile, dolandırıcı siyahi sayesinde gecenin 1'inde sokakta kalmıştık yeni yıldan 1 gün önce. Kabus gibi değil mi? Unutulmaz anılar yaşamış olduk tahmin edersiniz :)
Dolayısıyla bu sene sıcak evimde, kahramanımla huzur içinde oturmak istiyorum.
Aile dostlarımız da bize eşlik edecek.

İlham verecek yılbaşı sofralarını inceliyorum, örtünün rengi, menü seçimi vs. hepsi özenle hazırlanacak.






Genç arkadaşların partisi için bu konsept de ne de tatlı olur !

Güzel bir yeni yıl gecesi geçirmenizi diliyorum, hediyelerinizi ve piyango biletlerinizi aldınız değil mi?
2011 yılında hayallerimiz gerçek olur umarım !




Fotoğraflar  www.designinteriorideas.com, http://abduzeedo.com, http://deko.bloggum.com, http://fotobank.ru, www.stockfood.co.uk

4 yorum:

Meyra dedi ki...

yazdıkların beni çok etkiledi..neden dersen? benim babamda yıllarca yurt dışında çalıştı her kutlamada eksikti ben büyüdüm evlendim şimdi yine eksik ama yurt içinde yanı başımızda kutlamalarımız ve bayramlarımızda hep yanımızda:)) önemli olan geriye kalanlarla mutlu olmak inadına ayakta kalmak hayata gülümseyebilmek...
umarım mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirirsin... (Bu arada çok samimi gibi yazdım ama hissettiğim şekilde konuştum bi an kusuruma bakma:( )
sevgiler...

Disavurum dedi ki...

Meyra, umarım uzun yıllar hep birarada olursunuz artık.
Dediğin gibi, yanımızda olanlarla mutlu olmak inadına ...
Samimi yorumun için teşekkür ederim.

Bero dedi ki...

Sedoşum, başınız sağolsun. Benim babam da ben 12 yaşındayken vefat etti. O zamana kadar her sene yılbaşında annemler evde herkesi toplardı ve çok güzel geçerdi. Babam vefat ettikten sonra bir daha yılbaşı kutlamadı annem, hep öyle evde oturduk senelerce.
Ben hiç sevmem bu nedenle yılbaşı gecelerini. Arada bir yerlere gittim büyüdükten sonra ama hiç tam eğlenemedim. Biz öylece evde oluruz kesin, konuşmadık bile. Düşün yani :)
Güzel geçsin yılbaşı geceniz, yeni evinizde tadını çıkarın

Nesobaby dedi ki...

Biletimi aldim yeni yildan umutluyum :)) Evet ya gecen seneki olayli yilbasindan sonra evcimen bir kutlama istiyorum ben de :))
Benim genelde bir yilbasim guzel bir sonraki kotu gecer garip bir tesaduf , zorunlu kutlamalari ben de sevmez oldum o yuzden bu seneyi dogaclama gecirmek istedim. Ama bir yilbasi gecemi ptotesto edip tek basima gecirmistim gerci protesto ettigim kisi gece 12 olmadan yanima gelmis beni yine yalniz birakmamisti .. yillar once .. aklima geldi iste
Yeni yila nasil girersen oyle olurmus deyipp yine kirmizi donla girelim olur mu? :)))