29 Mart 2011 Salı

Meraba Televole

90'lı yıllardan aklıma kazınan bir TV klişesiyle giriş yapayım dedim.
Bu sıra biraz kırgın ve kızgınım bazı araçlara. Google'a, Digiturk'e, saatlerce fazla mesai yaptıran işe vs.
Küstüm Google'a bloga da yazmıyorum. Eski günlerdeki kadar gezmiyorum da artık, yeni bir insan dünyaya getirceğim, kargaşa'nın ortasında bir küçük canlıyı koruyup, mutlu etmekle geçecek bundan sonraki ömrüm, ilk aylar yaşattığı şiddetli mide bulantısı ile beni yaşamdan soğuttu sağolsun yavrum :)

Artık zamanla, hangi bebek bezlerini kullandığımı, günde kaç kere beni uykusuz bıraktığını yada gülüşünü, konuşmasını mı yazarım buraya bilmiyorum.
O kadar çok çalışıyorum ki, yaşamam gereken güzel duyguları da pas geçiyormuşum gibi geliyor. Çalışmasam olur mu? Yok olmaz, ben yapamam. Yani umarsızca uyumak, gönlümce gezmek falan güzel olur da; bir yere kadar.

İç dökesim gelmişti, başı, sonu, nedeni olmayan bir yazı. Geleceğe not olsun kendim için.

Güzel günler umuduyla...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu haberi bu yazı sayesinde duyduğuma şaşırdım :) Öncelikle çok tebrik etmek istiyorum, diğer yandan seni en iyi anlardan biri de benim sanıyorum, bu günler de geçecektir diyelim, gerek iş gerek blog yasakları hepimizin içindeki yazma hevesini bitirdi gibi görünse de yaza doğru tekrar toparlanırız inşallah diyorum :)

ceren dedi ki...

aaa! ne kadar güzel bir haber, çok sevindim sedoş, umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve güle güle büyütürsünüz inşallah:)

Imge dedi ki...

Sedacım tebrikleeer!! :) Çok güzel günler ailenizin olsun. Eksilmeyin çoğalın!

Ama...

Aması var tabii.. Öyle bloga küstüm diyip de bizleri bu alemde yalnız bırakmak olmaz. Haberlerini bekliyoruz sık sık. Hem ileride bebiş de büyüyünce annesi neler yapmış görsün, değil mi? :)

Sevgiler..

Nesobaby dedi ki...

:)))))) hoşgeldin valla beni bile şaşırttın, sen bu kadar ara vermezdin hakkaten blog dünyasına ama fazla mesailerinin de etkisi var tabii ki ;)
Haydi babalım bebişin basın duyurusu da yapıldı hehehe :)) zaten ben de artık gördüklerime söylüyorum "Seda Hamile Seda Hamileee" hu huuu huu huuuuu :D olleyyy
Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına ;)

Bero dedi ki...

Burdan da yazayım.Sedoşum, bu güzel duyguları yaşamaya bak, gerisi yalan dolan. o kadar açık söylüyorum :)