27 Mayıs 2010 Perşembe

Sabanci Universitesi`nden Lise Yaz Okulu





Sabancı Üniversitesi; üniversite ortamını daha yakından tanımak isteyen lise 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri için 5 Temmuz – 6 Ağustos 2010 tarihleri arasında toplam 5 hafta sürecek olan bir Lise Yaz Okulu düzenlemektedir. “Yüksek Öğrenime Hızlı Depar” sloganı ile yola çıkan Sabancı Lise Yaz Okulu müfredatında «Üniversite Fiziği I: Mekanik» ve «Bir Kentin Tarihi I: Bizans Konstantinopolisi ve Osmanlı İstanbulu» dersleri yer alacaktır. Eğitim dili Türkçe’dir. Öğrenciler beş hafta süreyle üniversitemiz yurtlarında konaklayacaklar.
Sabancı Lise Yaz Okulu başvuruları 31 Mayıs 2010 tarihine kadar devam etmektedir.
En seçkin ABD üniversitelerinden ve ülkemiz üniversitelerinden gelecek misafir konuşmacılar, yurtiçi ve yurtdışı üniversite tercih ve başvurularına yönelik sürekli danışmanlık hizmetleri, “Bir Kentin Tarihi” dersi kapsamındaki İstanbul gezileri, film gösterimleri, hafta sonları düzenlenecek olan geziler ve kampüsümüzde devam eden sosyal kulüp ve spor etkinlikleri ile, SLYO’da oluşacak yoğun bilgi ve öğrenim ortamını sosyal ve kültürel açıdan da pekiştirmeyi hedefliyoruz.
Sabancı Lise Yaz Okulu programımızı aile, iş ve arkadaş çevreniz ile paylaşmanızı dileriz. İlave sorulariniz olması durumunda +90-216 483 9349 nolu telefondan ya dasummer@sabanciuniv.edu adresinden Yaz Okulu Ofisi'ne ulaşabilirsiniz.
İletişimde olmak dileğiyle,
Sabancı Üniversitesi Mezunlar Ofisi
Address  : 34956 Orhanli, Tuzla
                Istanbul-TURKEY
Tel          : +90-216-483-9352
Fax         : +90-216-483-9045
mailto     : alumni@sabanciuniv.edu

1 yorum:

Frozzy dedi ki...

Uhm! nerden başlasak ..
Sabancı ilk defa bu sene bir ilke imza attı.1 geleneksel lise yaz okulu programına bende katıldım.Bir lise öğrencisi için böyle bir ortam ders çalışmaya daha fazla teşfik ediyor ^^ elinizde böyle bir imkan varsa değerlendirin..program hakkında sormak istedikleriniz olursa yanıtlayabilirim.. ^^