30 Eylül 2009 Çarşamba

Twilight / Alacakaranlık izlencesi ...



Hayır yani , ben bu serinin filmlerini de izliyorum :) Bağımlıyım , ‘ben de bağımlıyım ‘ ; sağ elimi havaya kaldırarak kabul ediyorum :)

Filmini beğenmedim , çoğunluk kötülerken kitap’tan filme aktarılmış hikayeleri ,okuduğum bir şeyi izlemek bana güzel gelmiştir hep ,bundandır sesiz sessiz dururum bir köşede,. Severim çünkü benim kafamda okurken canlananları , başkasının gözüyle görmeyi.Bu sefer de ben beğenmedim işte ...



Karakterler daha sıcaktı sanki okurken , Bella’yı bilerek mi bu kadar ifadesiz yapmışlar acaba?
Başka bir insan seni sırtında taşıyarak saatte bilmem kaç km/hız ile gidiyor , metrelerce yükseğe tırmanıyor , hanım kızımızın yüzündeki ifade soldaki gibi ...

Edward Orlando Bloom gibi canlanmıştı gözümde . Elf/güzellik çağrışımından olabilir , Edward da filmde ayrı bir küçük Emrah idi sanki .. Kızlar hastası biliyorum ama göz gördü , söylemem gerek işte ;)


Hikayeye sadık kalınmış olması dışında pek de tutmadım bu filmi. Ömür Gedik'e sorarız bir de :p

3 yorum:

Nesobaby dedi ki...

YA film beni de hayal kırıklığına uğratmıştı o yüzden kitabın bu kadar popüler olması da şaşırtmıştı. Fırsat bulunca başlayacağım kitaba merak ediyorum. En azından okurken gözümde canlandırabileceğim bizim Totoş vampiri :))

Nesobaby dedi ki...

Bu arada tabi o bilmem kaç km'de Burak beni yanında taşıyor bende de aynı surat oluyor sanırım aşırı hızın verdiği şok etkisiyle :))

Dışavurum dedi ki...

:) :) Benim bile 5 dk.'da ödüm koptu !