25 Ekim 2009 Pazar

En güzel PS3 oyunu(m) :)


İlk defa arkadaşım Seçil'de görmüştüm , bugün öğrendim Neso'da da varmış . Ağlamak istiyorum , benm niye yok ?,:)Bir çocuklaştım ki bu oyuna sahip değilim diye sormayın !
İstersen pembe yap karakteri , istersen rengarenk ! :) Hele fon müzikleri var ki , offf offf !
NAsıl bir yaratıcılık , ne güzel bir hayal gücüdür sevgili oyunu yapan arkadaşlar . Beni hiç duyamayacaksınız biliyorum ama :) ellerinize sağlık ..

Keşke playstation store'da satılaydı da , online satın alınabilseydi.
Sevgili eşim , ilk hediye hakkımı Little Big Planet'ten yana kullanıyorum , bilgilerine ;)
LittleBigPlanet feels like the birth of a revolution
-PlayStation:The Official Magazine :)

4 yorum:

Nesobaby dedi ki...

şekerim sen gel oynarız beraber benim senin var mı
bak ben daha açılışı yapamadım hem . ayrıca hep erkeklerin mi PS gecesi olacak bizim de olsun nolcak :)) haftaya planlayalım diyorum ;) böylelikle ben de oynamış olurum. bu arada oyunun başında çıkan insanların hepsi bu oyunun yaratıcılarıymış biliyor muydun?

Adsız dedi ki...

aaa :o Bilmiyordum.
Teşekkürlerrr Nesocuummm:) Ben gittigidiyor'dan dün sipariş verdim bu arada , ama yine de peraber bi 'PS' gecesi yapalım kızkıza :p harika olur . Engin'le Burki bize yeşilçay,süt ve kurabiye servisi yaparlar arada , sıra bizde canım , aaa :)

Seçil dedi ki...

aa bizde niye oynamadık peki? (acaba niye ;)aynı PS gecesinden ben de isterim!!!

Adsız dedi ki...

Uyumuş olabilirm belki ?:) Ama bir önceki gelişimde oynamıştık :) :) Kızlar play station oynamak için bu kıvılcımı bekliyormuşuz yalnız , ööle içten içten özenmişiz sanırım erkeklere :)