22 Mart 2010 Pazartesi

Kredi Kartı-Vak'a aaaaa!


En son 'Ben ruhi Bey nasilim' da izlemistim kendisini ve arkadasim Feray, Ugur Polat'i pek sever.Oyunculuk iyidir en azindan deyip gittik. Biraz da oyle oldu.
Ben Bankanin Bilgi Islem bolumunda calisan biri olarak ' hele de 'Krediler'e ait konularin is analistligini yapan biri olarak , oyunun basindaki temerrut,faiz gibi espirilerle pek eglendim.Ama sonlara dogru duraganlasti oyun.
Konuyu anlatmayacagim her zamanki gibi. Tek perdelik bu oyunda iki ayri bolum var ki bolumler arasi baglanti iyi kurulamamisti.
Erkek oyuncumuz Ugur Polat,  kadin oyuncumuz Cag Caliskur.Toplam oyuncu sayimiz iki :)
Efendim psikologsaniz,bankaci iseniz yada cagri merkezleriyle konusmaktan pek hoslanan biriyseniz oyunu sevme ihtimaliniz var.
Izledigim diger oyunlara haksizlik etmemek adina iyiydi diyemiycem , bu oyunda kararsiz kaldim .
Yok mu 'yorum' kisminda rengini belli edecek biri ? :)

3 yorum:

Imge dedi ki...

Merak ettiğim oyunlardan biri.. Mybilet'te iyi bir yer bulmak üzere takipte bekliyorum. Ama Uğur Polat'a rağmen senden böyle bir yorum aldığı için aklımda biraz soru işaretleri oluştu diyebilirim. Yine de izledikten sonra, bir kez daha yorum yapmaya gelirim buraya..:)

Sanat Notları dedi ki...

Ben seyretmedim ama senin bu yorumundan sonra gideceğim varsada gitmem herhalde:) telefonda bile bankacılıktan hiç haz etmem,müşteri temsilcisini bulmak için köşe kapmaca oynamak ne sinir bozucuduuuur, tiyatro oyununda birde krediler, faizler çekilmez herhalde:) İyi oldu bahsettiğin..

Dışavurum dedi ki...

İmge ve Sinem , siz gidin yine de , siden yorum okuma zevkinden mahrum bırakmayın beni :)