12 Mayıs 2012 Cumartesi

E'nin ilk fotoğraf sergisi :) / Moriz Photography

Sanki 8 aylık bebe sergi düzenlemiş gibi bir başlık oldu :) Bu yazımda Efe'nin doğum ve yenidoğan fotoğraflarından bahsetmiştim.


Samimi, becerikli ve enerjik Moriz Photography ekibi Palladium Alışveriş Merkezi'nde harika bir sergi ile karşınızda. '41 Kere Maşallah Yenidoğan Fotoğrafları'
Onlarca fotoğraf içinde 2 tane de Efe'nin fotoğrafı var, hepsi bir birinden güzel; sergideki tüm fotoğrafları yüzümde kocaman bir gülümseme ile izledim.


20 Mayıs'a kadar Palladium'un giriş katında olacaklar, meraklısına duyurulur, kaçırmamanız önerilir ;)




'İşte soldaki benim küçüklüğüm' diyen 8 aylık velet :)




6 yorum:

Moriz Photography dedi ki...

Seda'cım, seni güzel oğlun Efe sayesinde tanıdık, mutluyuz.Verdiğin destek için teşekkürler ♥

Unknown dedi ki...

Nasıl da büyümüş yaa. sürekli yanyana olunca insan anlamıyor bu kadar büyüdüklerini.
maşallah E'ye :)

Dışavurum dedi ki...

Sorma, eskiden öööyle yatıyordu sadece yatağıda, şimdi oturmalar, yürümeye çalışmalar, dadadada sesler ... :)

Duygu Yaman dedi ki...

cuma akşamı biz de Palladium da gördük. Hatta Altan ile fotoğrafları görünce "Aaa bu Efe değil mi" bile dedik.. :)

Dışavurum dedi ki...

Biz Efelerimizi tanıştıralım artık Duygu, kendileriyle müşerref olma zamanı geldi bence?

Duygu Yaman dedi ki...

:) sedacım yeni gördüm mesajını.. senin blogunda benim yorumlarıma yazdığın cevaplar mail olarak gelmiyor.. şimdi bu yazına birşey sormak için girdiğimde gördüm.. valla seve seve tanıştıralım derim Sedacım..ne zaman istersen..
bir de birşey sorucam.. efenin 1.doğumgünü için parti yapma fikrinden vazgeçiyorum yavaş yavaş.. zaten oldum olası 1 yaş kutlamaları, o mekan kiralama falan anlamlı gelmiyor bana.. ne bileyim çocuk daha farkında değil. sıkılacak,uykusu gelecek falan.. bana sanki sırf insanları ağırlamış olucaz ama efenin yani günün kahramanının hiiç umurunda olmayacak gibi geliyoo..ki daha önce arkadşalarımın çocukalrında da deneyimledim benzer şeyleri..
Onun için acaba dedim böyle çekirdek aile olarak anne-baba-çocuktan oluşan fotoğraflar mı çektirsek?.. moriz photography bu tarz işler de yapıyor mu? böyle orijinal aile fotoğrafları çektirelim diye düşündüm 1. yaşı için kuzumun. böylece hem ilk yaşından hatıra kalır bize, hem daha keyif alırız diye düşündüm..