8 Kasım 2009 Pazar

Sadece gülümseyin ve el sallayın çocuklar :)


Nicedir İremcik istiyordu,Madagaskar'ı izlemek. 4 insan ve bir köpek (Patik:) ) oturduk TV'nin karşısına seyredaldık hayvanlar alemini. Önce 1.film ,sonra hızımızı alamayıp serinin 2.filmi Madagaskar 2. Aslanlar,maymunlar,sincaplar,zürafalar,yengeçler,hipopotamlar,pinguenler :) derken ; nasıl izlendi iki film arka arkaya anlaşılmıyor tabii ..
Her zamanki gibi bir ara kestirmiş , pardon 'gözlerimi dinlendirmiş' olabilirim ama bu, filmin sıkıcılığından değil , naçizane tavuk misali erkenden uyumaya alışmış bünyemden kaynaklanmaktaydı.


Sağdaki 4 küçük penguen son derece iş bitirici ve uyanıktı,yaw ne sevimli hareketlerdi onlar.. Başlığımız da buradan etkilendi , bu bıcırıklar haylazlık yaptıkları esnada , etrafa şirin görünmek ve hatalarının anlaşılmaması için ekip liderleri tarafından 'sadece gülümseyin ve el sallayın çocuklar' repliğiyle yönlendiriliyordu .



Veee incelikle tasarlanmış esprilerin , en görseli aşağıdaki fotoda . Ekli aslan'ın saçları ünlü birilerini anımsatıyor mu ,sizce bu aslanı kim seslendiriyor olabilir? Cvp: Alec Baldwin ! :)


İzlerken güldük , eğlendik , bu filmi tavsiye ettik ;)

Hiç yorum yok: