1 Nisan 2010 Perşembe

Ben bugün 'mim' gördüm



Tamam artık anlamını biliyorum.
her seferinde böyle bir trip lere giriyorum , "yok mim neymiş bilmiyormuşum da"  , aman mim geliyormuş hep ben cevaplıyormuşum da" :)
Ben bugün Sinem'den gelen "mim" i gördüm.
Bir poker oyuncusu edasıyla ağzımdan dökülüyor kelimeler : "Mimini görüyorum Sinemciğim " :)

İlk kural : Sana mim gönderen sitenin link'ini ver : www.sanatnotlari.blogspot.com


7 yaratıcı blogger ödüllendir : Ben bu blogların varlığından son derece keyif alıyorum !
Candy kurabiyem (o ne güzel kurabiye süslemektir öyle ! )
Kolay Hayatlar (bir ödül de benden)
Sanat Notları (evet geri gitti farkındayım ama kurallar arasına bunun aksi bir madde yoktu :p)

 Kendiniz ile ilgili 7 ilginç şey yazın :
  • İçimde bitmek bilmeyen bir merak ve heves heves var , ben bile şaşırıyorum :o 28 yıldır bir durmadı yani "aaa o ne , ben de yapabilir miyim,bu neymiş ki , yarın başlıyorum " diyen ses
  • 3 gün makarna yemiyim 4. gün ellerim titriyo. Makarna olmadan yaşamıma nasıl devam edebilirdim bilmiyorum , ben bir bağımlıyım :)
  • İçimden geçen bir şeyi , mutlaka ama mutlaka söyleme/paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Ben aynı zamanda bir dışavurumcuyum :)
  • olmayacak bir yerde , aklımdan geçen saçma bir düşünceyi pat diye söyleyecekmişim gibi geliyor bazen.Korkuyorum ... :) (Bunu bir psikolog okuyorsa , kendisiylen görüşmeye hazırım :))
Pek de ilginç biri değilim galiba , beni bu sıkıcı gerçekle yüzleştiren mim yaratıcısına teşekkürler , 4'te kaldım işte :)
İnsanoğlu şaşar - beşer , bir gün her şey değişir . Bakmayın bu 4 maddeye , şartlar değişirse ben de değişebilirim , şu anki gözlemlerimi aktardrm işte naçizane diyerek ve faelsefe yaparak bir mim öyküsünün daha sonuna gelmiş bulunyoruz .Esen kalın :p



8 yorum:

Imge dedi ki...

Teşekkürler..:)) Senin de adını ekliyorum hemen yazıma.. Sevgiler..

Sanat Notları dedi ki...

Sedacım, körler sağırlar birbirini ağırlar derler ama senin blogun da bende bağımlılık yaptı, senin tarzın, düşüncelerin, hayattan yakaladıkların ve sunuşunu çok beğeniyorum.
Benim için söylediklerinle acayip duygulandım çok teşekkür ederim. Bu gazla günde 3 post yazmaya kalkmıyayım şimdi:)

Ödülün için teşekkrüler ben tekrar sana vererek bunu kısır bir döngüye dönüştürmeye ne dersin,
Sevgilerimle,

Ful yaprakları dedi ki...

tebrikler=)

Dışavurum dedi ki...

Tamamdır İmge , bekliyorum ;)

Sanat notları : :) Bayılırım kısır döngülere :p Ben içimden geçenleri yazmıştım hakkat , ortaya güzel cümleler çıktı napalım ? :)

Ful yaprakları , teşekkür ederim :)

Nesobaby dedi ki...

:)) Ben de bayılırım kısıra hahaha :)
Sedoşka sen ilginç bir insansın arkadaşsın yani değişiksin anlamında insan sıkılmıyor seninle ilerliyor kendine yeni şeyler buluyor hee bir de teşvikçisin haydi şunu yapalım - ok yapalım
-- ee film çekmediğimiz kalmıştı sanırım onu da çekeriz cumartesi günü :) ben yazını beğendim cicim öptüm mucuk (hala sana özel bir kurabiye yapmamış olmanın ezikliği içerisindeyim :( 2 blogumda listene girmiş bunun da şevki ve zevki içerisindeyim (ne demekse :P )

Bero dedi ki...

Sedacığım çok da ilginç bir insansın bence :)
Makarna sevdan bombaymış :)

Unknown dedi ki...

Canim bence sen; korkusuz, cesur, hiçbir şeyden ve kimseden çekinmeden fikirlerini dile getiren, yer yer naif bir kişilik ama çok çok, bir "hayata meydan okuyan" sın :)

Dışavurum dedi ki...

Bir insanın çocukluk arkadaşından bunları duyması ne güzel , Baharım sevilmek için çok geçerli nedenlerin var :), sen de bunun farkındasın zaten , noolurdu aynı şehrde yaşayabilseydik :(
Mektup gibi oldu , yorumlar için teşekkürler herkese.