29 Aralık 2009 Salı

Prag'a gitmeden az evvel




1.      http://superbilet.com adresinden uygun fiyata bilet bulabilirisniz.
2.      http://www.booking.com ‘dan istediğiniz özelliklerde otel için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Güvenlidir , şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.
3.      Daha da uygun fiyat için Hostel’de kalabilirsiniz. Hosteller öğrenciler içindir , bir odada tanımadığını 10 kişiyle beraber (tabii ki ayrı yataklarda J ) kalmaktan çekinmezseniz sorun yok. Rezevvasyon için bu siteye :  http://www.hostelbookers.com/
4.      Pasaport çıkratıyoruz , var ise süresini uzatıyoruz J İşlemler 2 gün içinde gerçekleşiyor , amman dikkat nüfus kağıdınızda TC kimlik no’nuz olsun.
Pasaport için İstenen belgelerin detayı bu adreste : http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=110
5.      Vize alıyoruz . Çek Konsolosluğu zor vize veriyormuş .Buraya tıklayarak vize hakkında bilgi alabilirsiniz. 30 EUR karşılığında başvuru işlemini sizin için yapan şirketler var.
6.      Bu siteden detaylıca araştırma yapabiliyorsunuz restoran , müze , tur , tiyatro , alışveriş mekanlarının yeri , içeriği ve fiyatları hk. bilgi vermesi süpper bi hizmet olmuş.


Bunların hepsi tamam ise , sıra geldi yolculuğa ! J Bende Yapı Kredi’nin Adios Card’ı var . Atatürk Hava Limanı’nda tasarm ödüllü bir Lounge’ı varmış . Masaj koltukları , ikramları falan , Neso’dan öğrendim. Heyecanla bekliyorum !

Yarın Lounge ve Lufthansa anılarımı paylaşacağım J

4 yorum:

Nesobaby dedi ki...

Biz de peşinizden Swiss air anılarımızı paylaşalım bari hihihi :) Alitalia 'dan iyi olacağını umuyorum :D

Dışavurum dedi ki...

Paylaş Nesocum , atış serbest :) Alitalia genelde beğenilmiyor evet .

Nesobaby dedi ki...

ay evet korkunç yani genel olarak beğenilmemesine hiç şaşırmıyorum çalışanlar kaba saba servis kötü yemekler kötü uçaklar nuhundan kalma yanii

Bero dedi ki...

Size süper bir tatil,harika bir yılbaşı gecesi ve de en önemlisi sağlıklı, huzurlu, mutlu bir 2010 yılı dilerim. Anılarınızı bekliyoruzz